url http://speedway.bg      e-mail  admin@speedway.bg   
  Logo (image)  
 
Начало | За нас | Форум | ПриятелиУсловия за ползване | Контакти  
 
 
Правила

История на Speedway

Устройство на мотоциклета

Нашите състезатели

Републикански шампиони

Международни шампионати

Новини

Галерия

Архивни

Видео Архиви

Полезни връзки
 
 
 
 
 
 
Facebook (image) Speedway група във Facebook
 
 
Условия за реклама
банер до 150px по дългата страна
admin@speedway.bg
или страница Контакти
 
 
Baner (image)
 
Baner (image)
 
 
Photot-Cult.com
 
alltimecams.com
 
 
Baner (image)
 

Новини


Милен Манев стъпва уверено към титлата в Румъния

11.09.2013
Организаторите на румънския шампионат по спийдуей сътвориха поредния глуповат шедьовър, като направиха нещо нечувано в досегашната история на този спорт. 

По неизвестни причини, те излъчиха три първи места в края на петия кръг от шампионата, който се проведе в края на миналата седмица. Случката разказа търговищкият състезател Милен Манев, който участва и спечели състезанието. 

Звездата на домакините Тома Александру се отказал от участие в шампионата по лични причини. Така конкурентите на Милен станали с един по-малко, а основните претенденти за купата са опитния Георги Мариан, който до скоро се състезаваше в Швеция и синът му Адриан. 

Така се случило, че тримата състезатели се оказали с еднакъв брой точки и трябвало да се състезават във финална серия за излъчването на победител. Организаторите на състезанието обаче счели, че това е излишно и обявили и тримата (Милен, Георги и Адриан) за първенци. 

На следващия ден се проведе шести кръг от шампионата, където Милен Манев е безапелационен победител. Въпреки, че все още търси спонсор, търговищкият състезател за пореден път стъпва уверено към шампионската титла в страната на север от Дунав. 

Източник: targo.org

 
<< новини
 
©2009 - 2020 Speedway.bg 
Всички права запазени
SSH design