url http://speedway.bg      e-mail  admin@speedway.bg   
  Logo (image)  
 
Начало | За нас | Форум | ПриятелиУсловия за ползване | Контакти  
 
 
Правила

История на Speedway

Устройство на мотоциклета

Нашите състезатели

Републикански шампиони

Международни шампионати

Новини

Галерия

Архивни

Видео Архиви

Полезни връзки
 
 
 
 
 
 
Facebook (image) Speedway група във Facebook
 
 
Условия за реклама
банер до 150px по дългата страна
admin@speedway.bg
или страница Контакти
 
 
Baner (image)
 
Baner (image)
 
 
Photot-Cult.com
 
alltimecams.com
 
 
Baner (image)
 

Новини


Милен Манев развя трибагреника и в Полша

20.08.2012

Състезателят по спидуей Милен Манев развя българския флаг и в Полша. На пистата в Зельона Гора търговищкият мотоциклетист записа нов успех, макар и да не се класира в челната тройка. 

Състезанието беше кръг от Купа MACEC, а българското участие беше допълнено от шуменецът Чавдар Чернев. По регламент победителят в серията прави почетна обиколка с флага на страната, която представлява. Милен Манев финишира първи в последната серия и така спечели правото да развее националния трибагреник и на полска земя. 

В състезанието, Манев събра актив от 6 точки, което му отреди 10 място в крайното класиране. Чернев е 14-ти със спечелени 3 точки. „В този старт взеха участие едни от най-елитните състезатели в Европа. Аз съм доволен от представянето си предвид тренировките, които имам и машината, с която разполагам” – сподели Манев след завръщането си. Той каза, че от последното състезание, в началото на август, не е имал възможността да тренира и да провери моторите си. Преди началото на самото състезание също не е имало възможност за тренировка и опознаване на пистата. 

„За 2-3 серии влязох в час с трасето, но това ми костваше позиции в класирането” – сподели още Манев. Той каза, че е забелязал и свои слабости, докато се състезава с шампионите на Европа. „Намерих слабости в старта си, които трябва да коригирам. В самото каране нямам особени технически пропуски. Там недостатъкът ми идва от слабия мотор.” – коментира Манев. Състезателят зачита класирането си като успех. „Това са възможностите. Моите и на мотора. Доволен съм от представянето си и за мен то, в известна степен, е успех. Успехът ще бъде пълен, когато съм на стълбичката. Радвам се, че намерих слабостите си и сега ще се опитам да ги поправя” – завърши Манев. 

Първи се класира представителят на Полша Адам Стрелец, след него са сънародниците му Каспър Роговски и Лукаш Янковски. Малко по-късно стадионът се изпълни до краен предел, защото след състезанието за купа MACEC се проведе финалът на полската лига.

Източник: targo.org

 
<< новини
 
©2009 - 2020 Speedway.bg 
Всички права запазени
SSH design